Thursday, July 29, 2010

Ely's

Mereka ni kawan2 aku.. Dorang mnx aku tlong snap gambar dorang n edit.. klu dorang suke pic2 tu.. ade lah pape habuannya.. hehe.. korang rase dorang suke x pic2 ni? comment please.. ;)







Wednesday, July 28, 2010

Tuesday, July 27, 2010

Friday, July 23, 2010

Lumut

3 hari lepas aku ke lumut.. tido sane satu malam.. ade by aktiviti.. hehe.. blk je, kitorang singgah kat tepi jetty.. n shoot cket. ;)





Pss Gamba ni agak pecah dan buruk.. so sory. ;)

Wednesday, July 21, 2010

Unik.. Itu yg boleh ku ungkapkan...

Aku fikir cmne nk wat sebuah gambar yang nmpk unik dan cantik.. last2 ni yg kuar. ;)

Tuesday, July 20, 2010

Percubaan Seterusnya..

Alhamdulillah saya berjaya menyiapkan gambar HDR terbaru. =)

href="javascript:void(0)">Publish Post

Gunung Ganang

Thursday, July 15, 2010

Sayep cube lg..

Creativehearts kate warnanya kurang menarik.. pandangan korang sume cmne lak?



Wednesday, July 14, 2010

Percubaan HDR lg...

Perlukan komen dr anda semua...



Gambar penuh :

HDR Test

Mlm ni aku menghabiskan masa sepanjang malam ntok test wat HDR.. dan inilah hasilnya.. need cooment k? ;p


Monday, July 12, 2010

Wanita

Khas untuk semua wanita didunia ini.. :)



Sunday, July 11, 2010

Nikon D 60



Ni antara kamera yg digunakan aku untuk menangkap gambar. Hanya 10 megapixel. Tapi boleh menghasilkan gambar yang berkualiti. Takat ni aku just bleh kawal shuttle speed dgn aparture je (btol ke eja?) insyaallah... nanti aku akan blaja lebih lg ;)






Saturday, July 10, 2010

Behind The Scene "Somewhere in Ipoh Photoshoot" by : Muhammad Farid

Salam, tq for all yg still sudi lawat blog ni.. yg dtang tukang sapu pn ade hehe... hari ni aku nk kongsi skit dgn korang ape yg jd pg td. Pagi tadi bangun tido, trus dgar ade orang bg salam.. Aku punye la tekejut sbb ingat tuan rumah datang.. hehe.. ;p rupenye Admal decade yg dtak.. dorang ajak g shoot kat Somewhere i Ipoh ni.. Kitorang dgn xmandinye ikot le.. then ni la serba sedikit pic behind the scene ape yg jd pg td.. Pic 2 ni dr Muhammad Farid.. k? En joy ;p


















Bersama kwan2 di Ipoh

Photographer:
SenseOfArt
CreativeHeart
Admal Decade
Reffi Hidayat
Muhammad Farid

Propman :
Sanitarium (lighting)
Kim Nad (modelling)





Friday, July 9, 2010

Thursday, July 8, 2010

Tlong edit..

ok ke ek? ntoh le..

Friday, July 2, 2010