Monday, October 11, 2010

Sebelum & Selepas

Assalamualaikum.. dh lame x jenguk ke blog ni. Dh makin berabuk dh. Sibuk sangat dgn project akhir semester ni sampai xda masa nk update blog. Hari ini aku nk tunjukkan kat korang mcmana rupa gambar sebelum aku edit dan selepas aku edit. hope korang boleh lah tolong commen2kan.. tq ;)

Gambar Sebelum Edit :


Gambar Selepas Edit :



Kalau korang perasan, aku ade wat clearing kat die punya muka supaya die nampak lebih menarik. Mata dia aku mainkan sikit supaya lebih menyerlah dan aku timbulkan sedikit objek bagi lebih jelas dan yang terakhir aku main dengan tone gambar ni.. :)

Wednesday, October 6, 2010

Majlis Rumah Terbuka...



Beberapa hari yang lepas aku ade la join rumah terbuka salah seorang Staf KPTM IPOH.. Aku pegi dgn kwn2 MPP.. Kami datang dgn 3 kereta. Mlm tu aku xsnap byk gambar sbb xda mood sgt.. hehe.. so ni je yg ade.. ;)

Tuesday, October 5, 2010

Wajah Comelku..

Hehe.. sape la lg yg nk puji kite kalau diri sendiri.. betul x? kite ni dh la rupe xde pas2 mmg conform la xde org nk tgok.. huhu.. so, better aku edit muke sendiri dan kate.. "Saya COMEL" huhu.. yeker? :)

Sunday, October 3, 2010