Thursday, September 30, 2010

Mari Menyanyi

Mari menyanyi bersama-sama kami ;)
Artis : SenseOfArt, CreativeHeart & Sanitarium


video

AMARAN SILA MATIKAN BUNYI BACKGROUND MUZIK DAHULU..
TERIMA KASIH

Friday, September 24, 2010

Majlis Anugerah Dekan

Semalam aku ade hadiri Majlis Anugerah Dekan kat Kolej. Dalam majlis tu, aku ade juga terima sijil anugerah dekan ni dan aku jugak le MC.. hehe.. ni semua gambar2 dari kwn aku..
enjoy!!







Tuesday, September 21, 2010

Pantai Kuala Muda

Masa Raya ari 2 ade pergi ke Kuala Muda makan mee udang. Tp aku xmkn hehe.. elegik ;p
so, kerja aku dr sampai tu sampai nk blk, snap gamba jela hehe..





Pssstt... lpa dtak water mark la plak hehe..

Monday, September 20, 2010

Model : Jesica Shanjana

Beberapa hari lepas, aku ade pegi shooting dgn kwn2 aku, Creative Heart, Reffi Mohamad, Admal Decade n Ed shahir. Kami shoot sorang model ni. Nama die Jesice Shanjana huhu.. Die ni adik lecturer kami Miss Jeszlin.



Saturday, September 4, 2010

Salam Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin