Thursday, December 30, 2010

Dari Langkawi Ke Kluang Part 1(Pulau Langkawi)

Dah lama aku tak update blog aku ini. Agak berabuk sudah hehe... beberapa hari yang lepas aku dan kawan-kawan telah pergi bercuti ke Pulau Langkawi (Kedah). Kami bertolak pada pukul 6.30 pagi dengan dua buah kereta. Ini gambar-gambar kami disana :)







Sunday, December 12, 2010

Fundamental of 2D Using FLash Class

Bermula dari 1 haribulan 12 hari tu, aku ada sertai kelas Flash dekat kolej. Aku belajar tracing, animation dan action script. Ni antara kerja-kerja aku dalam kelas tu hehe..


Monday, November 29, 2010

Saturday, November 27, 2010

Kenangan Bersama "Geng Kenari"

Beberapa hari yang lepas, aku dijemput untuk snap gambar oleh "kelab kenari" sebuah kelab yang ditubuhkan di KPTM Ipoh. Aku dipanggil untuk snap gambar aktiviti mereka. Ini lah hasilnye :)





Krew Zombie Padang Polo

Sudah lama aku tidak mengupload gambar ke blog ini. Aku agak sibuk sebulan ini. Banyak projek yang perlu disiapkan. Hari ini aku nak upload gambar krew masa shooting short drama Zombie Padang Polo yang insyaallah akan ditayangkan di Youtube tidak lama lagi. doakan jela ye.. hehe..







Monday, October 11, 2010

Sebelum & Selepas

Assalamualaikum.. dh lame x jenguk ke blog ni. Dh makin berabuk dh. Sibuk sangat dgn project akhir semester ni sampai xda masa nk update blog. Hari ini aku nk tunjukkan kat korang mcmana rupa gambar sebelum aku edit dan selepas aku edit. hope korang boleh lah tolong commen2kan.. tq ;)

Gambar Sebelum Edit :


Gambar Selepas Edit :



Kalau korang perasan, aku ade wat clearing kat die punya muka supaya die nampak lebih menarik. Mata dia aku mainkan sikit supaya lebih menyerlah dan aku timbulkan sedikit objek bagi lebih jelas dan yang terakhir aku main dengan tone gambar ni.. :)

Wednesday, October 6, 2010

Majlis Rumah Terbuka...



Beberapa hari yang lepas aku ade la join rumah terbuka salah seorang Staf KPTM IPOH.. Aku pegi dgn kwn2 MPP.. Kami datang dgn 3 kereta. Mlm tu aku xsnap byk gambar sbb xda mood sgt.. hehe.. so ni je yg ade.. ;)

Tuesday, October 5, 2010

Wajah Comelku..

Hehe.. sape la lg yg nk puji kite kalau diri sendiri.. betul x? kite ni dh la rupe xde pas2 mmg conform la xde org nk tgok.. huhu.. so, better aku edit muke sendiri dan kate.. "Saya COMEL" huhu.. yeker? :)

Sunday, October 3, 2010

Thursday, September 30, 2010

Mari Menyanyi

Mari menyanyi bersama-sama kami ;)
Artis : SenseOfArt, CreativeHeart & Sanitarium


video

AMARAN SILA MATIKAN BUNYI BACKGROUND MUZIK DAHULU..
TERIMA KASIH

Friday, September 24, 2010

Majlis Anugerah Dekan

Semalam aku ade hadiri Majlis Anugerah Dekan kat Kolej. Dalam majlis tu, aku ade juga terima sijil anugerah dekan ni dan aku jugak le MC.. hehe.. ni semua gambar2 dari kwn aku..
enjoy!!







Tuesday, September 21, 2010

Pantai Kuala Muda

Masa Raya ari 2 ade pergi ke Kuala Muda makan mee udang. Tp aku xmkn hehe.. elegik ;p
so, kerja aku dr sampai tu sampai nk blk, snap gamba jela hehe..





Pssstt... lpa dtak water mark la plak hehe..

Monday, September 20, 2010

Model : Jesica Shanjana

Beberapa hari lepas, aku ade pegi shooting dgn kwn2 aku, Creative Heart, Reffi Mohamad, Admal Decade n Ed shahir. Kami shoot sorang model ni. Nama die Jesice Shanjana huhu.. Die ni adik lecturer kami Miss Jeszlin.



Saturday, September 4, 2010

Salam Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin